Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini

Păsările pierd în greutate când se estompează

Investiții Swift-urile sunt probabil cel mai răspândit subordine al păsărilor de pe Pământ. Reprezentanții săi pot fi găsiți în aproape toate țările și pe toate continentele cu excepția, probabil, Antarctica.

În total, ornitologii numără aproximativ opt duzini de specii de swift. Această pasăre, uimitoare în multe privințe, este demnă de o discuție detaliată. Cum arată o pasăre Swift negru nume latin Apus apus - o pasăre foarte mică, cam la fel ca o vrabie obișnuită. În același timp, din punct de vedere vizual, arată mai mare, mai degrabă asemănător cu un graur, deoarece are aripi mult mai lungi decât o vrabie.

Greutatea medie a unei păsări este de la 30 la 50 g o vrabie cântărește maximum 40 g, un sturin - aproximativ 75 g. În general, trebuie remarcat faptul că similitudinea externă dintre o rapidă și o rândunică este semnificativă - urmărind păsările din cer, acestea pot fi ușor confundate.

artrita reumatoidă cauza de pierdere în greutate pierde ghidul de grăsime corporală

O diferență caracteristică este lungimea și forma aripii într-o formă rapidă, este mai lungă și are o curbă caracteristică sub formă de seceră. Apus apus are o construcție densă, un cap mare, ușor aplatizat, un cioc scurt și larg, cu o fantă de gură foarte mare, este, de asemenea, aplatizat de-a lungul planului orizontal această formă oferă păsării capacitatea de a captura cu ușurință insecte mici care umplu aerul, la fel cum balenele uriașe aspiră plancton mic în ele.

Dar degetele au gheare ascuțite, curbate înainte, care oferă proprietarului lor o tenacitate excelentă și le permit să se țină bine chiar și pe suporturi verticale roci, pereți etc. Aproape toți membrii echipei sunt atât de neajutorați la sol încât nici măcar nu sunt capabili să decoleze din cauza aripilor prea lungi comparativ cu picioarele scurte.

Profilaxie Aripile se sprijină pe brâul toracic, care constă din lamele umărului, coroide, clavicula îmbinată, humerus și oasele aripilor Figura 1. Principalele tendoane care controlează mișcarea aripilor sunt legate de mușchii puternici pectorali atașați la chilă și claviculă. Acest sistem servește pentru a ușura aripile și este sub centrul de greutate, sporind stabilitatea păsării.

Swiftul negru este singura excepție: această pasăre poate sări de la sol și, astfel, fiind în aer, reușește să-și întindă aripile.

Structura ochilor păsărilor este specifică: pleoapele inferioare sunt acoperite cu penaj dens, care protejează organele vizuale de curenții de aer și de coliziuni cu particule mici de praf sau insecte, ceea ce, având în vedere viteza de zbor a acestor păsări, este foarte relevantă. Culoarea principală este neagră, cu o nuanță maroniu-verde, o urmă albă se găsește doar pe gât.

Gregg Braden - The 7 Essene Mirrors

La persoanele tinere, penele au capete mai deschise, în principal pe aripi și pe frunte. O trăsătură distinctivă a tuturor pârâurilor este un strigăt foarte puternic, strident, similar cu ciripitul. Principalul habitat al turnurilor turn este teritoriul Europei, inclusiv Ucraina, precum și părțile centrale și nordice ale Asiei de la Transbaikalia în est până la Israel, Palestina și Siria în vest, de la stepă, pădure-stepă și parțial zone forestiere din Siberia, până la granița cu tundra în nordîn Himalaya în sud și în păsările pierd în greutate când se estompează Africii.

pierderea somnului face să pierdeți în greutate cuvântul opus de pierdere în greutate

Deși vorbim despre o pasăre termofilă, vara poate zbura destul de departe spre nord, nu numai în tundră, ci și mai departe, până la țărmurile arctice. Deci, în statele Europei de Vest, habitatul nordic al acestui reprezentant al păsărilor este limitat la șaptezeci de grade latitudine nordică, în Siberia această graniță se îndreaptă puțin mai spre sud - la aproximativ ° latitudine nordică, iar în Ural corespunde cu 60 ° latitudine nordică. O trăsătură distinctivă a tuturor rapidelor este viteza lor.

Pentru comparație: aceleași rândunele zboară nu mai mult de 60 km pe oră. Este interesant faptul că rapidele zboară nu numai repede fără a încetini chiar înainte de a se apropia de cuibci și pentru o lungă perioadă de timp. Această pasăre uimitoare are chiar abilitatea de a dormi pe cer, prinzând un curent ascendent și doar din când în când ușor care își leagă aripile chiar în vis.

Cea mai rapidă pasăre din lume este șoimul pelerin un tip de șoim.

Penele se dezlipesc de la găini. Cauze și tratamentul pierderii de pene la găini

Se spune că un turn rapid poate petrece ani pe cer, odihnindu-se, hrănindu-se și chiar împerecherea în zbor. De fapt, aceste informații sunt oarecum exagerate, deși realitatea este cu adevărat impresionantă. Mergând în regiuni calde în august, păsările pot atinge pământul doar zece luni mai târziu, după ce s-au întors deja în patria lor, în timp ce unii indivizi stau uneori pe ramurile copacilor în timpul iernării, dar, în principiu, nu prea au nevoie de asta. Oamenii de știință au calculat că un turn rapid în timpul vieții sale poate parcurge o distanță egală cu șapte zboruri spre Lună adică un drum în ambele direcții!

În mod ciudat, viața unui swift negru, atât de complicată din punct de vedere al costurilor energetice, nu este atât de scurtă.

După cum s-a spus, există o perioadă în viața unui swift negru în care o pasăre trebuie să-și ia la revedere temporar de la dragostea obișnuită pentru cer. Aceasta este perioada de cuibărit. Pentru cuib se folosește tot ce se află în accesibilitate directă: pene, puf, fire de iarbă, crenguțe mici, paie, frunze, fire, păr, lână, bucăți de țesătură etc.

Dacă există o astfel de oportunitate, pasărea va fi fericită să echipeze un cuib la de metri deasupra nivelului solului! Turnul rapid, justificându-și numele, alege părțile superioare ale clădirilor - acoperișuri, locuri sub cornișe, crăpături, rame de ferestre și în ramurile sălbatice ale copacilor, uneori goluri, ca loc pentru amenajarea unui cuib.

Swifturile negre sunt foarte atenți atunci când aleg un loc pentru construirea unui cuib, încercând să-l mascheze în așa fel încât să fie posibil să găsească un refugiu numai atunci când o pasăre adultă apare în apropiere.

Până la sfârșitul lunii mai, femela depune ouă într-o locuință proaspăt construită de obicei nu mai mult de două de 26 x 16 mm, albă și alungită. Sarcina femelei în această perioadă este de a incuba ouăle, sarcina masculului este de a obține păsările pierd în greutate când se estompează pentru ambele cu toate acestea, unii oameni de știință susțin că păsările incubează ouă alternativ.

activitatea fizică intervenția pierderii în greutate cum să eliminați discul din grăsime ps3

Clocirea puilor are loc de obicei la începutul lunii iunie incubația durează trei săptămâni. Puii se nasc fără penaj și în primele zile sunt complet neajutorați, dar după câteva zile corpul puilor păsările pierd în greutate când se estompează acoperit cu primul puf cenușiu.

Swiftul negru, ca și alte păsări, este unul cu sânge cald.

Cu toate acestea, el are capacitatea unică de a schimba foarte mult temperatura corpului în funcție de condițiile de mediu, ceea ce permite nu numai puii, ci și adulților să cadă într-un fel de hibernare, în special pe vreme rece.

Părinții își hrănesc puii timp de șase săptămâni. Acest lucru face posibilă livrarea de la patru păsările pierd în greutate când se estompează la o mie și jumătate de insecte în cuib odată. În păsările pierd în greutate când se estompează zilei, pasărea poate aduce hrană la cuib de de ori, dar se întâmplă că trebuie să zbori departe pentru pradă.

Trebuie înțeles că oamenii pot aduce o contribuție neprețuită la viața unui număr de păsări. Poate aducând niște mâncare micilor creaturi, îi putem salva de foame.

Interesant este că puii se pot descurca mult timp fără îngrijirea părintească, căzând într-un fel de animație suspendată, însoțită de o scădere a temperaturii corpului și o încetinire a respirației. Activitatea înnăscută a unei păsări mici duce la faptul că la o vârstă fragedă puii cad foarte des din cuib, mai ales în timpul ploii.

kelp lichid pentru pierderea în greutate 30 de zile subțire înainte și după

De câțiva ani la rând, la Ierusalim, la începutul lunii martie, a avut loc un fel de sărbătoare, dedicat întâlnirii turnurilor locale care se întorceau de la iarnă la Zidul Plângerii și își construiau cuiburile pe el. Abia învățând să zboare, puii părăsesc cuibul și încep o viață independentă.

Structura aripilor

În august, merg spre sud împreună cu întreaga turmă, dar nu se întorc cu adulții în primăvara viitoare, rămânând în regiuni calde ani, până ajung la pubertate. Dar, când se întorc pentru prima dată în patria lor, își dobândesc imediat proprii urmași. Swiftul negru este o pasăre școlară, acest lucru se aplică atât călătoriei, cât și cuiburilor.

De obicei, numărul persoanelor dintr-o comunitate este cum de a pierde în greutate asistență medicală la câteva sute. O altă caracteristică uimitoare a swifturilor negre se numește cuvântul "filopatria" literalmente - dragoste pentru patrie.

Aceste păsări se întorc întotdeauna exact în locul din care au zburat.

Puiul, insectele, țânțarii și muștele acționează ca hrană, dar un prădător mic poate sărbători pe pradă mai mare - fluturi, gândaci, păianjeni, gălbui și alți reprezentanți ai lumii entomologiei. După cum știți, păsările sunt ajutoare excelente pentru oameni în lupta împotriva insectelor dăunătoare recoltei, dar uneori ele însele pot provoca daune considerabile grădinii sau grădinii de legume. În unele țări din est China, Malaezia, Indonezia, Filipine, Vietnam și altelese mănâncă chiar și cuiburi de păsări construite din salivă rapidă comestibilă - cu toate acestea, aceasta este o specie diferită din ordin, deoarece swifturile negre nu fac cuib în această regiune.

Dar dragostea pentru o astfel de delicatesă costul acesteia poate ajunge până la trei mii de dolari în anii 70 ai secolului trecut a dus la faptul că pe teritoriul Imperiului Celest populația de păsări nefericite a fost aproape complet exterminată.

Swifturile negre nu aparțin uneia sau alteia dintre aceste categorii: legumele, fructele și fructele de pădure nu fac parte din dieta acestor păsări, iar insectele pe care le mănâncă nu sunt dăunători agricoli deși merită cu siguranță mulțumirea pentru exterminarea țânțarilor și a molilor de plop.

Astfel, un bărbat și un rapid ar putea păsările pierd în greutate când se estompează neutralitatea unul față de celălalt, dar, din păcate, păsările nu au avut noroc. Oamenii au observat că carnea acestei păsări în special puii ei este foarte delicată și gustoasă, motiv pentru care distrugerea cuiburilor în unele regiuni ale Europei a dobândit uneori un caracter masiv.

O pasăre care își petrece întreaga viață pe cer este complet nepotrivită pentru viața în captivitate. Mai mult, apariția rapidului nu este deloc la fel de colorată ca cea a papagalilor sau canarilor, iar vocea nu este în niciun caz un privighetoare.

Cauzele morții imaginare animație suspendată la organismele vegetale și animale care le permit să supraviețuiască condițiilor nefavorabile de iarnă Păsările hibernează American Nightjar: singura pasăre care hibernează pentru iarnă. Cauzele morții imaginare animație suspendată la organismele vegetale și animale care le permit să supraviețuiască condițiilor nefavorabile de iarnă Păsările hibernează Secțiuni: Biologie Obiective:crește aria de cunoaștere a elevilor; să învețe să analizeze fenomenul încetării temporare a activității vitale în organismele vii, folosindu-l ca mijloc de adaptare și supraviețuire în condiții nefavorabile.

Prin urmare, atunci când vine vorba de menținerea rapidă a unui turn acasă, de obicei ne referim la o încercare de a salva creatura găsită rănită sau încă incapabilă să zboarecu scopul de a o readuce ulterior în libertate.